U subotu smo, po onom divnom vremenu, prešli oko 50km. Zanimljiv detalj sa te vožnje je
da nam se pridružio jedan momak koji nije vozio bicikl duže vreme (godine su u pitanju).
Eto, nekako smo ga navukli da krene i odvoza ovih 50km, a bilo je i prelaska preko brda
dva puta. Čovek je na kraju dobio grčeve u nogama, ali kako čujem dobro je i razmišlja
o kupivini novog bajsa, jer je vozio na jednom kršu, sa koga smo povremeno skidali delove
koji su počeli da ispadaju sa njega. Na muci se poznaju junaci. Fotografija sa ove vožnje
nemam.
U nedelju odosmo na Radan, kod mene u vikendicu. Ja i drug mi, Blagoje smo planirali
da malo propedalamo po planini, međutim, kao da nije bilo dovoljno to što smo prethodnog
dana navukli onog momka da pređe 50km bez pripreme, sada smo nagovorili mog oca da
krene u planinu da vozi sa nama. (nije me majka potplatila

I tako krenemo lagano kroz vodu, blato i sneg ka vodopadu Ripivoda. Bilo je malo smešnih
situacija gde smo ja i ćale okrenuli malo uloge, gde sam mu ja govorio "polako, koči malo",
"ne juri, gledaj kako mi idemo" itd. Naravno, morao je da padne par puta, ali je to bilo bezazleno
jer je padao u mestu, jedino što se malo pokvasio. Prešli smo oko 30km.
E, ovu avanturu smo fotografisali i to obilno, a fotografije se nalaze na ovoj adresi:
http://picasaweb.google.com/vojislav.gr ... an21032010
Pozdrav,
Gruja