Zeljan voznje koju sam malo zapostavio zbog planinarenja,krenuo sam u cetvrtak ka Beogradu ali posle Grocke sam skrenuo na avalski put ka Vrcinu jer tuda dosad nisam isao i navozao se brda do Beograda,obisao ga obilaznicom i preko Obrenovca stigao do Misara ispred Sabca gde sam spustio sidro i prenocio.u Petak sam otisao do Stanisica a posle obilaska vratio se u Srbiju i krenuo put Zasavice i Sremske Mitrovice,stigao predvece pred Simanovce i lenger.Subota ujutro i put preko Dobanovaca,Surcina,Beograda i Smedereva vratio se kuci u 15,30 i izvezenih sa svim skretanjima 470 km ,da ne duzim evo fotki sa puta
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 7f6f39d8a6
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 57bebc2bf2
pozdrav
Pozarevac-Stanisici-Zasavica-Pozarevac
Moderator: Moderatori
Pozarevac-Stanisici-Zasavica-Pozarevac
Last edited by rajko55 on 16 Sep 2009, 23:22, edited 1 time in total.
Re: Pozarevac-Stanisici-Zasavica-Pozarevac
Rajko,
Sto izmesa ove slike ne mogu das pohvatam gde si sta slikao...
Koliko sam skapirao ova pruga je u Stanisicima, to nije bilo kad sam ja bio zadnji put. Ali gde si nasao ove zivotinje ne neverujem da je i to u Stanisicu, mozda u Zasavici ili ...
Sto izmesa ove slike ne mogu das pohvatam gde si sta slikao...
Koliko sam skapirao ova pruga je u Stanisicima, to nije bilo kad sam ja bio zadnji put. Ali gde si nasao ove zivotinje ne neverujem da je i to u Stanisicu, mozda u Zasavici ili ...

Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Pozdrav i izvinjenje slike je izmesao fotopic
pruga je u Stanisicima a zivotinje u Zasavici
,setovanje u fotopic je izmiksalo slike a i napunio sam ga
pa moram nov link da otvaram
. pozdrav

Sta reci Rajko opet sve cestitke i za voznju i za zalaganje na forumu, nema te na svjet 

Hehe bravo Rajko!
Jesi probao kulen od mangulice u Zasavici ?
Zanima me kako si doshao od Sremske Mitrovice do Shimanovaca, nemoj mi samo reci da si ishao autoputem?
Jesi probao kulen od mangulice u Zasavici ?

Zanima me kako si doshao od Sremske Mitrovice do Shimanovaca, nemoj mi samo reci da si ishao autoputem?
Pozdrav Bashaman nisam isao autoputem krivudao sam kao da sam popio koju ludaju
- S.Mitrovica-Ruma-Pecinci-Shimanovci-Ugrinovci-Dobanovci-Surcin-BGD i .... a nisam probao jedva su mi mrzovoljni radnici i pivo dali jer su sredjivali ogradu u Zasavici.pozdrav