Kako ubaciti video klip u tekst editoru
Moderator: Moderatori
Kako ubaciti video klip u tekst editoru
Pitanje za Saleta (ili bilo koga ko zna), kako se prebacuje URL video klipa u tekst turoteke, kao sto fotografiju sa drugog sajta prevuces u text turoteke da li moze da se prevuce i video klip. Gosa je ubacio link, a da li je izvodljivo da plejer bude na freebikingu.
Pozdrav
Pozdrav
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Re: Beli (4x4) karavan Sjenica 2011
Naravno da moze [pogledaj isti ovaj tekst na Klubu putnika, na dnu je video], medjutim, potrebno je instalirati neke module. Ja filmove kacim na Blip.tv posto dozvoljava vise od Youtubovih 15 minuta [do skoro samo 10 minuta], ali i sa Blip.tv mogu da rade, ocigledno
.
Konkretno na ovom najnovijem FB nekada radi, nekada ne radi, Sale i ja jos nismo utvrdili zasto i kako!?!? Uglavnom kada ja unosim kod, taj embed kod, ne desi se nista, tj ne prikaze se onaj pocetni ekran videa. Kada je to Sale uradio, uspelo je da se vidi, ali ako ja ponovo udjem u edit istog fajla, opet video nestane!?!?

Konkretno na ovom najnovijem FB nekada radi, nekada ne radi, Sale i ja jos nismo utvrdili zasto i kako!?!? Uglavnom kada ja unosim kod, taj embed kod, ne desi se nista, tj ne prikaze se onaj pocetni ekran videa. Kada je to Sale uradio, uspelo je da se vidi, ali ako ja ponovo udjem u edit istog fajla, opet video nestane!?!?
Znam da moze, pokusao sam i ja da ga uglavim i nije radilo pa sam se pitao u cemu je fora

Mislio sam da ja negde gresim i da neznam da uradim kako treba...

Mislio sam da ja negde gresim i da neznam da uradim kako treba...

Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Evo, gledajte i uživajte
. Sve što treba uraditi jeste u HTML modu prekopirati onaj embed kod koji se daje za dotični video na samoj blip.tv stranici.

Ne kapiraš ti nas Sale
...
Evo samo sam kliknuo na "Izmeni ovaj članak" i onda bez da išta diram kliknuo na "Ažuriraj" i video je nestao
Isto se dešava, tj. ni ne popjavi se video, kada mi u html kodu kada unosimo putpis i dodamo taj embed code. Neki bag očito. Ajd sada vrati video, pošto ja mogu samo da vratim kao link
.

Evo samo sam kliknuo na "Izmeni ovaj članak" i onda bez da išta diram kliknuo na "Ažuriraj" i video je nestao

Isto se dešava, tj. ni ne popjavi se video, kada mi u html kodu kada unosimo putpis i dodamo taj embed code. Neki bag očito. Ajd sada vrati video, pošto ja mogu samo da vratim kao link

Ako si editovao članak u vizuelnom modu, da li ti je u editoru bio vidljiv na kraju teksta flash prozor dimenzija 640x480? (ono sa bledo narandžastom pozadinom i f znakom u sredini) Ako nije, onda to znači da praktično istog trenutka kada ti uđeš u editor taj embedovani flash nestaje. Moraću da provalim u čemu je štos.
Ja sam ulazio pre Goshe da vidim kako si namestio i video sam taj flash prozor. Ali nisam nista dirao samo sam izasao, da nesto ne pokvarimbluealek wrote:Ako si editovao članak u vizuelnom modu, da li ti je u editoru bio vidljiv na kraju teksta flash prozor dimenzija 640x480? (ono sa bledo narandžastom pozadinom i f znakom u sredini)

Poslao sam ti u mailu 4 print screen-a, kako nema koda, kako ga unosim, kako se pokaze bledo narandzasti flash i kako se posle ne pokaze video gde treba, tj u trenutku "azuriaj" nestaje i ne pojavi se na finalnoj stranici
Kada ponovo udjem u editor, nema koda.

Kada ponovo udjem u editor, nema koda.
Re: Kako ubaciti video klip u tekst editoru
'zvinjavam se za off topic, ali mor'o sam...