Ja sam Nitro, inace (Mi$ko), javljam se iz Lebana, to vam je juzno dole kod Leskovca, Bogu iz ledja. Volim da vozim bajs i sasvim slucajno sam naleteo na vas forum. Lepo je kad ljudi na jednom mestu sastave zadovoljstva i iskustva vezana za ovaj sport. Naime u Srbiji i uopste na netu ima na 100-tine ovakvih foruma, ali ovaj me nekako onako privuko jer je sve jednostavno i lepo organizovano.
Sto se tice mene kao vozaca, vozim Scott Scale 80 od skora, pre toga sam imao polara i alpinu, uglavnom skromne bajseve, a vec 2-3 godina vozim, sve puteve u mojoj okolini i planine sam prosao uzduz i popreko i on road i off road, i livade i staze kroz sumu i td. Volim extremne deonice mada ne mogu reci da sam takmicar jer se nisam takmicio do sada. Iako sam imao ponuda u vezi sa tim, jednostavni ne volim da odem tako kao slepac, vec ako idem ici cu kao profesionalac sa ekipom (mehanicar, kolege itd) te se zato i nisam cimao, inace jako volim da vozim sa prijateljima i koje poznajem i koje ne, da se upoznamo, i pricamo o biciklizmu i uopste.
Volim prirodu, ribolovac sam, volim kao sto rekoh sve extremne sportove, volim pirotehniku, imam i svoj sajt za koji verujem da je jedini u Srbiji, cuvam pirane, pit bulove, crtam, sviram ... bla, bla ..
Neznam koliko cu nekome da pomognem u vezi nekih konkretnih stvari za bajs, ali u svakom slucaju samnom vam nece biti dosadno sigurno

veliki pozdrav i VETAR U LEDJA