Beograd-Smederevo-Kovin-(neka sela izmedju)-Pancevo-Beograd
Moderator: Moderatori
Re: Beograd-Smederevo-Kovin-(neka sela izmedju)-Pancevo-Beograd
Lepa voznja. Imam jedno pitanje: primetio sam da obojica vozite na sedlu koje ima neki ugao - koji nije vodoravan, u cemu je fora?
Probavali smo razne uglove, i ispostavilo se da svaki poprilicno pritiska ili mokracne i jos neke kanale ili prostatu. Ovako neki ugao najvise pritiska sedalne kosti, sto valjda i treba.
Ovo sam i ja vozio jesenas samo u suprotnom smeru, odlican krug. Ja sam se zeznuo jer je mozda bolji izbor vratiti se ravnicom, a i jak vetar me je stukao koji je duvao od kovina prema pancevu...
Ali sve u svemu super voznja...
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Propustili ste da na izlasku iz sela Bavaniste ka Pancevu sa leve strane u prodavnici-marketu popijete odlicnu NES kafu jer imaju automat za NES-kafu 50 din. pozdrav 

Mislim da nisu isli preko Bavanista, vec na Skorenovac, Omoljicu...na izlasku iz sela Bavaniste
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
shebez wrote:Ovo sam i ja vozio jesenas samo u suprotnom smeru, odlican krug. Ja sam se zeznuo jer je mozda bolji izbor vratiti se ravnicom, a i jak vetar me je stukao koji je duvao od kovina prema pancevu...
Veoma jak vetar je duvao kada smo isli ka Smederevu, ali kao sto sam tamo napisao bilo je UZBRDO-nizbrdo, UZBRDO-nizbrdo, nismo ni osetili, ali zato u povratku preko vojvodine, sve vreme u ledja.
shebez wrote:Mislim da nisu isli preko Bavanista, vec na Skorenovac, Omoljicu...na izlasku iz sela Bavaniste
Da, isli smo preko Skorenovca, i tamo dalje ka selima...ne preko Bavanista.
-
- Freebiker
kunalagon wrote:Probavali smo razne uglove, i ispostavilo se da svaki poprilicno pritiska ili mokracne i jos neke kanale ili prostatu. Ovako neki ugao najvise pritiska sedalne kosti, sto valjda i treba.
Da ;p tako je to kad se vozi sa klinom medj guzovima, negde mora da pritisne ;p
`
Bolje negde, nego svugde
Od dupeta pa do vrata...

-
- Freebiker
Kad je od dupeta do vrata,onda ne pritiska
o tom je fora 

...bilo kako bilo...lep je to bio krug...