corovicgoran wrote:Iskreno zao mi sto niko nije trazio od mene trajk kog sam ponudio za taj skup

No nema veze.Ej Igore kakav to zuti bent vozis.Ti si ga bas dobro skrivao od slikanja .Tek po koja slika kod Nese.
Ti si Gorane rekao bih dovoljno jasno dao do znanja da ustupas trajk za taj dogadjaj, tamo u onoj drugoj temi,
ali kako se niko nije otimao za mesto i ovako, za trajk onda jos manje

Steta.
Kao sto Nesa rece, mogao je mozda i on, na sta sam mu ja cini mi se i skrenuo paznju,
ali je istina da smo vec imali jedan trajk, i to ogroman, i originalno je planirano da se ide mojom Lanciom Y
koja moze da primi samo jedan trajk, i to na krov, bajseve na nosac, i malo prtljaga unutra.
Ja sam se relativno kompaktno spakovao (jedna bisaga i jedna dry bag vreca)
ali kad sam video sta su poneli kolege, sasvim sam siguran da to sve ne bi stalo u moj auto!
Posle je ipak ispalo da ce Nesa regrutovati svoj auto, pa smo se spakovali sa sve triciklom unutra(jedva)
da ne izazivamo preveliku paznju sa trajkom na krovu, a i da se sa manje potrosnje i sa manje buke prevezemo donde.
Zuti bicikl (Challenge Hurricane) je ljubazno obezbedio kolega Dragan Kostadinovic

hvala

Moj bicikl je trebao biti zavrsen, ali je u poslednjem trenutku ipak ispalo da nije,
te sam se u poslednji cas obratio kolegi za pomoc, da pozajmim bicikl za vikend.
Nisam ga sakrivao od slikanja, taman posla

vidi se tu i tamo na slikama drugih

(sam sebe nisam slikovao)
Sto se organizovanja naseg skupa tice, svakako, ja sam za.
Cak sam i pokusao pre dve godine da organizujem manji skup za prvi maj,
ali svi nasi lezeci su odmah rekli da oni ne mogu (jedan radi, drugi ima dete, trecem zena ne da i tome slicno

)
Tako da tu u velikoj meri zavisi od posvecenosti potencijalnih ucesnika,
dakle treba da se ustali datum, i da svako kaze sebi "ne zanima me nista drugo, tog datuma sam na skupu i gotovo"
Svakako sa brojem potencijalnih ucesnika se povecava sansa za veliku izlaznost, te sa porastom broja lezecih u nasoj zamlji
sve je izvesnija posecenost takvog skupa.
Za sada eto imamo skup u Italiji, jos blizi u Sloveniji koji svake sredine Septembra organizuje Peter Ojstervešnik,
a ni ovogodisnji skup u Ceskoj, kojim ce se ujedno i obeleziti 10. godisnjica Azuba, nije daleko,
samo oko 600 odnsono 700 ako se ide autoputem do Bratislave, dakle ista kilometraza kao i do Udina,
a dogadjaj je daleko veci sa preko 100 ucesnika sigurno, zajednicki kamp, klopa, projekcije, zabavni deo, trka trajkova, i sl.
Ja bih takodje prisustvovao ovom skupu, koji mi vec dve godine izmice zbog viznih problema,
ali sad vize nema, daleko nije, i skupo nije, te gospodo lezeci, izvolte da se uputimo u Uhersky Brod od 9 do 12 Septembra

To je jedna dan autom uz torsak od 20-30 eura po coveku za prevoz, a za odvaznije to moze i u dva dana biciklom
Pozzz