Nesto sam ranoranilacki lepo raspolozen

.U usima Sennhe,rani radovi viva dancea drobe mi mozak,ispijam litar kafe,uvijam Drum,uzivam,a tu nadomak mene u sobi moja zver,Genesis Winner MX.A bas zvuci,a

,ono kao na pr.Porsche 911 Carrera,Tascam 112 Mk2,Nokia X10...Oprema?Huu za mene bruka,a i po reakcijama par majstora kad su ga uhvatili u ruke,pa kazu onako svadbarski:De me nadje,obori batouu-zadnji menjac Deore.Vrte,menjaju na lerkani i kazu,e to je taj koji stvarno necem vredi u srednjoj visoj klasi.Kod mene sve Deore,shifteri,prednji i zadnji njacme.Kocnice i discovi tektro,koliko je to meni dobro govori podatak da sam sa svojih 110 leteo preko bikea kao lasta

.Boli me evo vec 10 dana,znaci valjaju.Boze kako ja njega volim,dodje mi u krevet da ga stavim.A pajz sad ovo zvucno ime sa prezimenom suspenzije,kh,kh...pa kaze,SR Sountur XCT V2.Mislim sav sam u slovima i brojevima ko da ga za raly trke Mitshubishi ili Toyota pravili

.Samo mi felne nisu onako kitnjasto sarene sa bocnom hromiranom straftom

.
Eto,misliiim sta reci...da i ram je super,lagan 'ko pero,meni bar.Zimo molim te prodji sa sto manje snega da Gene i ja sto vise uzivamo u voznjama.