U proleće sam pazario bajk i posvetio se pedalanju maximalno. U početku je to bio samo odlazak na posao i kod devojke ali ambicije i avanturistički duh su pokazali svoje i eto... tu sam gde sam...
Odmah da napomenem da nisam imao blage veze koliko populacije privlači ovaj sport (za mene samo rekreacija) ali sad vidim da nisam sam i moram priznati da sam srećan kao malo majmunče što sam otrkio gde su moji istomišljenici i ljudi koji razumeju moju želju za avanturom. Do sada kad god sam nekome spominjao da volim da vozim bajs satima dnevno i da uživam u tom slatkom umoru i naporu obično su me gledali nekako ovako

Video sam da ovde na vlada baš sjajno (najblaže rečeno) mišljenje o Capriolo biciklima. Nažalost, ja sa vlasnik jednog od tih (Capriolo Anaconda) i moram priznati da me do sada (700+ km) nije još izdao (redovno ga održavam). Šta da radim... Za drugo nisam imao a ovo sam kupio na poslu na 24 rate i to je jedino što sam si mogao priuštiti. Mislim, za moje potrebe nije loš, ne žali se (još uvek) a ne žalim se ni ja na njega, dodao sam mu po koju kozmetičku sitničicu i sad je lepši

Želim da vozim mnogo i želim da istražujem svoje granice i mesta na kojima još nisam bio. Živim u Novom Sadu pa ako neko ide na neku lakšu turu (bez užasno teških i zahtevnih uspona pošto mislim da za to još nisam spreman) neka mi javi i rado ću se priključiti. Eto ako je nekome to neko merilo po ravnom mogu da vozim solidnih 28km/h u kontinuitetu (uz blag vetar).
Još jednom se zahvaljujem što uopšte postojite i ne mogu vam opisati koliko mi je drago što sam naišao na ovaj forum i što konačno više neću biti sam.
Ajd uzdravlje...