Предстојећа сезона
Moderator: Moderatori
Предстојећа сезона
Волео бих ,ако се може, да у овој сезони планирамо Радан планину .Груја нам је показао баш лепих фотографија са своје туре па би било добро да се некако организујемо.Какво је расположење ?
Re: Предстојећа сезона
Radan planinu sam ubacio i u program Železničara već za sredinu aprila, ali su mi na žalost belgijanci popunili taj termin (očekivao sam da će doći u maju). Mogli bismo eventualno da je prebacimo za maj.
Iz pouzdanih izvora sam načuo da naš prijatelj Gruja planira Radan 30.4. i 1.5. Taman uranak na njegovom placu. Raspoloženje kod nekih od nas je prisutno, samo vreme da nas posluži.
Hehe, baš interesantno... kao što Milan reče, i ja sam iz pouzdanih izvora čuo istu stvar! 
Juče i danas sam se petljao sa crtanjem po Google Earth-u i ako stignem da odradim kako sam planirao, danas postavljam predlog, a ako ne stignem danas, onda sutra... biće, u svakom slučaju vrlo brzo.

Juče i danas sam se petljao sa crtanjem po Google Earth-u i ako stignem da odradim kako sam planirao, danas postavljam predlog, a ako ne stignem danas, onda sutra... biće, u svakom slučaju vrlo brzo.
Ako ima neko zainteresovan ovog leta se planiraju ture Pirot - Nis/Leskovac/Knjazevac - Pirot od strance mene i mojih prijatelja, pa ako hoce neko da nam se pridruzi iz nekih od gorepomenutih gradova nek se javi 

Pozdrav alexa. Ukoliko bude slobodnog vremena, a biće ga sigurno mogao bih da se pridružim
Mada prioritet mi je vožnja sa Grujom ali kontam da se neće poklopiti baš svaki tur. Iz Leskovca sam, samo da ranije najavljuješ ture da bih uskladio vreme i biće okej.

Hoćemo moći mi da vidimo ceo taj program?bluealek wrote:Radan planinu sam ubacio i u program Železničara već za sredinu aprila, ali su mi na žalost belgijanci popunili taj termin (očekivao sam da će doći u maju). Mogli bismo eventualno da je prebacimo za maj.