Ok, jedna od ideja koju sam imao u glavi je da isprobam da li se isplati vuci za sobom prikolicu sa natovarenim
satorom za 4 osobe (u koji bih ususkao moju biciklu da ne kisne) i vrecom za spavanje koja ima u sebi ugradjen
dusek na naduvavanje... Mozda je bolje reci Krevet na naduvavanje jer pojede skoro polovinu raspolozivog prostora u
satoru...

[FAQ]
Q: Zasto ti je ovo sediste ovoliko spusteno?!?!
A: Tako sam navikao. Ne odgovara mi kada je podignuto jer se nekako vise krivim i na taj nacin imam osecaj da vise
spljeskavam odredjeni deo tela

opterecujem ram izbacenim sedistem...
Q: Cime si ovo fotografisao?! Tetrisom?
A: Fotoaparat koji sam trebao da pozajmim od jednog burazera je par dana ranije zavrsio poliven nekim vinom tako da
sam bio prinudjen da koristim shitty kameru na svom telefonu.
Elem, krenuo sam na put 04.avgusta oko pola pet ujutru. Izasao iz Krusevca, presao Zapadnu Moravu i zaputio se
prema Kraljevu.
Obozavam da vozim u ranim jutarnjim casovima jer je hladnije, a i saobracaj je na minimumu

Dodatnu car ima i voznja po magli

Kvalitet druma je zadovoljavajuci. Ovo je najlosije na sta moze da se naidje.

Do Kraljeva sam vozio starim putem preko Kukljina i Bele Vode, zatim nisam svracao u Trstenik nego preko Grabovca i
Ugljareva produzio dalje.
Stigao u Kraljevo, iskulirao malo u nekoj kafani u centru grada i kontao da li ce neka kisa da pada ili ne

Kazem sebi: "Ma nece kisa" i krenem i posle 100 metara pocne da pada i sta cu sklonim se ispod neke nadstresnice
...gde provedem sledecih 2h!

Stade kisa i ja krenuh dalje, ali opet mi se tu nesto mrstilo nebo, i odlucim da je vreme da potrazim prenociste
Na izlazu iz Kraljeva video da neki chicha prchka nesto po dvoristu i pitao ga da razapnem sator kod njega u
dvoristu...

Poslednji zraci zalazeceg sunca i moja ocajnicka borba da osusim duks i trenerku

Esbit stove, the zakon!

Ja inace imam neku frku od onih plinskih kafokuvacha tako da mi je ovo ekstra
Pogled na ususkanu prikolicu i moje biciklenche

Kraj prvog dana. Smorila me kisa. Smorio me tranzit pored koga sam nocio i umesto da brojim ovce da zaspim morao
sam da brojim slepere koji tutnjali i tresli ceo kraj.
Spakovao se ujutru, i krenuo preko Gruze do Kragujevca.
Buduci da sam nesto slabo vecerao a jos slabije doruckovao poce neka glad da me sustize.
Kad mi je tako neka vrucina i neki napor u pitanju proradi mi masta o nekom hladnom paradajzu i obilju soli
Kao zainat tog dana inspekcija krenula da operise po terenu i u koju god kafanu da sam svratio nigde ne sluze
hranu. Cim tako skenjan krenem prema bicikli da idem dalje, pridje mi gazda i kaze kako ne sme da sluzi hranu jer
"ovi nesto prchkaju"... Uhhhh!
Dodjem do Gruze, mrtav gladan, svratim u neki kafic i cisto iz zezanja pitam jel imaju neku hladnu salatu. Nema.
Ok, dajte onda makar neku kafu...
Videla radnica da sam izmoren, gladan, jadan, bedan, znojav i sazalila se i u jedno tanjirce mi donela malo
paradajza sto spremila sebi za rucak. Znaci kao da mi je zlato servirala ispred mene, tako mi je vredan taj
paradajz bio.
Povratim se tu malo, okrepim, i kao zainat zaboravim da skljocnem

Opet nebo mi se tu kao nesto mrsti a jos malo pa ce i da se smrkava, i kazem sebi da je vreme da se callinguje a
day. Svratim do prodavnice da kupim neke namirnice i krenem prema izlazu iz, da kazem grada, sta god da je vec
Gruza.
Po istom fazonu od proslog dana svratim i pitam nekog tipa da prespavam kod njega u dvoristu. On kaze nema
problema, moze kod njega a moze i kod komsije koji trenutno nije tu, a koji je inace i sam neki kamper i kome bi
sigurno bilo drago da ugosti kolegu kampera

Postavim sator, i uzmem jos malo da zamezim

Do kraja dana sam se igrao sa unukom (muski rod) od tog tipa. Mali mi doneo sve moguce igre da se igramo

Sledeceg jutra krenuo prema Kragujevcu. Posto sam razocaran u kvalitet fotki koje ovo moje cudo pravi nisam nesto
puno ni skljocao. Tek tako po negde malo prirodu.
Svratio do Kragujevca, posedeo par minuta, i krenuo dalje.
Voznje je manje vise bila ok dok nisam dosao do Donje Sobante
Put od Donje Sobante do Gornje Sobante je iskopan i under construction je... Znaci shajze! kako god vec da se
pise... Uzbrdica, guram ovo moje cudo, Sunce przi, nemam snage vise, i onda prodje pored mene neki autobus koji
podigne za sobom ogroman oblak prasine. Zakloni Sunce ali mi zato i zavrne dovod kiseonika u organizam

Konacno izbijem na vrh Gornje Sobante i svratim u neku prodavnicu da zamezim nesto i da povratim dusu malo
Kupio potrebne namirnice i opet svratio da pitam za prenociste. Naravno ljudi odusevljeni primaju me
I tu ja u Gornjoj Sobanti pronalazim utociste mira i odmora.
Brdsko selo, pogled fenomenalan. Prava prirodna hrana, ne prskana, koju ti ljudi gaje u svojoj basti, znaci milina.

E sad problem koji ti ljudi imaju je u letnjem periodu kad je susa. Manjak vode dovodi do toga da voda postaje
dragocena tecnost koja se ne sme rasipati, tako da mi je glupo bilo da trosim njihove rezerve da operam moje
smrdljive carape. Posto sam ionako imao jedne ciste rezervne odlucio malo da eksperimentisem.
Uzeo dve flase

zakacio gumicama 2 antibakterijske maramice

navukao carape

i opet zakacio 2 antibakterijske maramice gumicama

Ostavio tako da se krcka par sati, i mogu da kazem da je postupak veoma efikasno ubio smrdljiv miris
Posto sam presao dobar deo puta a inace se ne trkam ni sa kime pitao sam ako mogu da prenocim jos jednu noc i da
jos malo uzivam u prirodi. Naravno ljudi odusevljeni jer im uvek treba novo drustvo.
I tako, leskario veci deo dana u debelom 'ladu

i uzivao u pogledu

Prenecio, i rano ujutru krenuo prema Jagodini.
Put od Gornje Sobante pa skoro sve do Jagodine je ceo nizbrdica...
Jao ironije zivota. Prelepa nizbrdica, ali posto vucem prikolicu za sobom ne smem mnogo brzo za svaki slucaj, pa
svaki put kad stisnem kocnicu da usporim deo mene place jer kvari taj uzitak spustanja
I tako, klaj klaj prosao i Jagodinu i na izlazu iz Jagodine neocekivano naleti mi neki insekt i ujede me levo od
levog oka. Tu negde izmedju slepocnice i oka...
Fora je u tome sto nisam ni video sta me je ujelo. Samo sam primetio da je nesto naletelo, cepilo me, i onda pocelo
da pece kao da vatra gori... Najveca frka mi je bila da nije neki strsljen. Vec izasao iz Jagodine, nit da se
vracam, nit da produzim... sidjem, nadjem neki kamen i obmotam ga antibakterijskom maramicom. I trljaj, i trljaj, i
trljaj... trljao sam toliko da sam sve kozhu odrao

Na svu srecu izgleda da je bio neki obican insekt posto mi se nije nadulo, ali samo se nadam da nema neki after
ekefat, kao kad me je proslo leto ujela neka konjska muva za ruku pa mi buknulo tek posle 2 3 dana...
Vozim tako dalje, kad opet nalete neki insekt i udari me u grudi i nestade...
Malo posle toga treci insekt me lupio u desni obrac. Tako me je lupio kao da me je neko klikerom gadjao
Popizdevsi vise stavio sam ruku preko lica i vozio kao na iglama zverajuci levo desno da me opet nesto ne cepi
A dza bu drz ne daj i nekako se dovucem do Krusevca
U sustini lepa turica, ali ipak nije ova prikolica za solo voznju.
Ako nekog ne mrzi ima jos par fotki koje nisam postavio a koje se mogu videti direktno u albumu:
http://s1233.photobucket.com/albums/ff3 ... 1QQtppZZ12