U svakom slucaju moje prvo mesto, prepustam Kusi dok nisam tu
 Ipak se nadam da cu pedalirati ponekad, !
Moderator: Moderatori

Izgleda da mnogi bajkeri pre ili kasnije prestanu da vrte pedale
   Izgleda da mnogi bajkeri pre ili kasnije prestanu da vrte pedale   Tako nam je Neven (crus) već nekoliko godina usamljeni musketar na motorizovana dva točka, tako da verujem da će mu društvo prijati
 Tako nam je Neven (crus) već nekoliko godina usamljeni musketar na motorizovana dva točka, tako da verujem da će mu društvo prijati   Ima samo jedna loša stvar vezano za to - stomak ima tendenciju rasta
  Ima samo jedna loša stvar vezano za to - stomak ima tendenciju rasta   

Ali sve ima svoje prednosti i mane, a isto kaze Sale ovo je samo jos jedan nacin uzivanja. Da nije Saleta mozda se i nebi navukao na ova uzivanja
 Ali sve ima svoje prednosti i mane, a isto kaze Sale ovo je samo jos jedan nacin uzivanja. Da nije Saleta mozda se i nebi navukao na ova uzivanja   A sto se tice komfora daleko smo mi svi od wrangler-a
  A sto se tice komfora daleko smo mi svi od wrangler-a   Nisam siguran koliko cu biti dobar za podrsku, nekako vise vremena dobijam za fotkanje od vas
  Nisam siguran koliko cu biti dobar za podrsku, nekako vise vremena dobijam za fotkanje od vas   ima da me zapalite tamo
 ima da me zapalite tamo  

Srećno Milane. Seti nas se ponekad,kada prozujiš pored nas.arxmilan wrote:a jel neko za kampovanje mozda ? Ovo mi se nekako pretvara u fenseraj neki..
Jeli Sale, ti to iz licnog iskustva?!bluealek wrote: Ima samo jedna loša stvar vezano za to - stomak ima tendenciju rasta
 hehe
 hehe