Jadovnik - kako je bilo?
Moderator: Moderatori
Re: Jadovnik - kako je bilo?
Na mom ranijem linku imaš sva kretanja osim tvog drugog dana, putem ka Gonju + Gošin iz avgusta.
Dodaj se pa postavi gpx negde...
Dodaj se pa postavi gpx negde...
There lie the woods of Lothlórien!...There are no trees like the trees of that land.
For in the autumn their leaves fall not, but turn to gold...
Drago mi je da ste se lepo proveli, nije mi drago da se Barda slupao, malo mi je čudno da Sale negoduje zbog težine ture, Polar je opet pobedio na foto konkursu ako tako nešto postoji i žao mi je što nisam mogao da idem sa vama.
Inače narednih godinu dana ću biti u nemačkoj u Braunschweigu, blizu oblasti Harz, planine kao Divčibare samo duže i šire sa puno staza za bicikl i nadam se voziti moj bajs koji sam uspešno u jednoj velikoj kutiji uspeo vozom da transportujem iz Srbije.
za sada pozdrav svima iz hladnog i ravnog Berlina....
p.s. ako neko u budućnosti prolazi ovim delom Evrope ili planira nešto slično, peške, na biciklu ili motoru neka se slobodno javi može da dobije krevet i čaj
Inače narednih godinu dana ću biti u nemačkoj u Braunschweigu, blizu oblasti Harz, planine kao Divčibare samo duže i šire sa puno staza za bicikl i nadam se voziti moj bajs koji sam uspešno u jednoj velikoj kutiji uspeo vozom da transportujem iz Srbije.
za sada pozdrav svima iz hladnog i ravnog Berlina....
p.s. ako neko u budućnosti prolazi ovim delom Evrope ili planira nešto slično, peške, na biciklu ili motoru neka se slobodno javi može da dobije krevet i čaj
Žao mi je što nisam bio sa vama, bez obzira na teškoće (samo se nadam i da bih bio u onoj grupi koja je bolje prošla ).
Nikola, želim ti lep i koristan boravak! Ako naletimo, javljamo se...
Nikola, želim ti lep i koristan boravak! Ako naletimo, javljamo se...
E da smo imali ovo na spustu....
viewtopic.php?f=13&t=1555&p=16551#p16551
Ili Kuša da je ima na Fruškoj gori kada je Balta napravi salto
Mogli bi za svakog da poručimo po jednu...
viewtopic.php?f=13&t=1555&p=16551#p16551
Ili Kuša da je ima na Fruškoj gori kada je Balta napravi salto
Mogli bi za svakog da poručimo po jednu...
A da smo još videli i ovo pamtili bi avanturu
Hteo sam se javiti da je sa bajkom sve u redu, da sam nabavio drugi isti ram, medjutim kako je sve to izgledalo do malopre lepo, drugi covek me ispali iako smo se vec pre nekoliko dana dogovorili o kupoprodaji rama, Capriolo Komoda 21" kakav sam i dosad imao. No nebitno, nace se nesto kad tad sto odgovara.
Cinjenica je da sam dosad ucestvovao samo na nekoliko voznji ali je za mene ova tura bila prava avantura. Ubedljivo #1 i pored toga da smo bajkove dosta gurali i vukli preko trnja i svacega.
Verovatno mi je bilo mnogo lakse sto nisam vuko bisage nego sam sve strpao u ranac i u prednju torbu na korman. Vozao sam se dosta na jadranu sa natovarenim bajkom, hteo sam to sada izbeci i bogami bila je to prava odluka
Ako se nekad odlucite da vozite onu extended verziju ove ture sto se i prvo postavila pocetkom godine medju najave ja cu biti tamo!
Cinjenica je da sam dosad ucestvovao samo na nekoliko voznji ali je za mene ova tura bila prava avantura. Ubedljivo #1 i pored toga da smo bajkove dosta gurali i vukli preko trnja i svacega.
Verovatno mi je bilo mnogo lakse sto nisam vuko bisage nego sam sve strpao u ranac i u prednju torbu na korman. Vozao sam se dosta na jadranu sa natovarenim bajkom, hteo sam to sada izbeci i bogami bila je to prava odluka
Ako se nekad odlucite da vozite onu extended verziju ove ture sto se i prvo postavila pocetkom godine medju najave ja cu biti tamo!
BRAVOOOOO celoj ekipi na vožnji !!!
Ajde, kada se već podsećamo, da li je neko poručivao sir od Rifata?
Kako li je sada tamo njemu pod ovim snegom???
Verovatno je dobrano zavejan
Kako li je sada tamo njemu pod ovim snegom???
Verovatno je dobrano zavejan
Tek sada vidim ovaj Saletov poziv, akciju - nismo se dogovarali, verujte, ali izgleda da slično razmišljamo
http://www.jeep-club.rs/2012/01/humanit ... ni-karavan
http://www.jeep-club.rs/2012/01/humanit ... ni-karavan
Sastavljanje panorama fotografija mi je malo potrajalo :p
https://www.facebook.com/media/set/?set ... d821fe72f1