Vikend tura po Kučaju 30. i 31. maja - ne propustite!

Najave planiranih bajkerskih, planinarskih i ostalih aktivnosti u prirodi

Moderator: Moderatori

Post Reply
bluealek
Freebiking druid

Vikend tura po Kučaju 30. i 31. maja - ne propustite!

Post by bluealek »

Promovisan program bajkerske ture preko Kučaja 30. i 31. maja 2009. Jedan od najatraktivnije zamišljenih dvodnevnih prelaza Kučaja do sada, obuhvata mnoge veoma atraktivne vidikovce i pravce, kao i solidan broj premijernih kilometara na području Malinika. Pogledajte:

http://www.freebiking.org/Najave/Ture/kucaj_bike.html

PSD "Železničar" je ovu turu uvrstio u svoj zvanični program izleta za 2009. godinu, tako da se ona realizuje u saradnji Freebikinga i PSD "Železničar".

Pozivam vas da nam se priključite u što većem broju, jednako one koji Kučaj dobro poznaju kao i one koji nikad po njegovim šumama nisu pedalirali - i jednima i drugima vrhunski doživljaj je zagarantovan!
rajko55
Freebiker

Re: Vikend tura po Kučaju 30. i 31. maja - ne propustite!

Post by rajko55 »

Gde ga ne smesti malo ranije :( pa da vas cekam u Lisinama,tura je odlicna jedino me kolje sto 31 krecem za Grcku Neipori i penjanje na Olimp :D ,pa mi ostaje da vam pozeljim lep provod :D ali nazalost bez mene. :? pozdrav od Rajka
bluealek
Freebiking druid

Post by bluealek »

Eh Rajko, dok uskladim sve sa terminima Gocinih izleta, snimanjima za AutoBild, TV ili planiranim akcijama na snimanju kartografije, nekim ugovorenim vodičkim poslovima za strance, retko koji vikend uopšte ostane raspoloživ :( . Najradije bih godišnji program bajkerskih tura utrostručio u odnosu na ono što sam stavio u listu, ali neću da se zalećem da unapred planiram stvari koje znam da ne mogu da postignem. Najbolje da, kao i do sada, kada iskrsne neki slobodan vikend, najavim to nekoliko dana unapred, pa da se spontano organizujemo.

Meračim da i pre one najavljene akcije na Đerdapu za 28. mart napravim barem još jednu negde sredinom marta, ako nas vreme posluži, odnosno ako se sneg dovoljno rano otopi. Videću još gde, u zavisnosti od uslova.
rajko55
Freebiker

Post by rajko55 »

Znam kako ti je pogotovu sto ti radis a ja skitam,a i posle vise nego odlicne i uspesne ture do Mikulja zarazen sam i planinarstvom pa sad i ja uklapam bajs i planinu ali cu videti da ovu tvoju trasu prodjem u aprilu ako dozvoli vreme stim sto cu svratiti do manastira da ih pozdravim i zahvalim jos jednom na gostoprimstvu.A trasa je super !!!!!!!!! pozdrav
Post Reply