Da, iz ovog ugla se savršeno vidi koliko je piramida pravilna. Ima nečeg u priči da je Rtanj zaista najveća piramida na svetu i aktivna baza vanzemaljaca
Nego, evo i priređenog "vodopadskog" treka na Stazama i Bogazama, da se ova priča zaokruži na pravi način:
Malo u stisci sa vremenom, a malo me i grizla savest što sam morao da se vratim za nedelju, pa ni Gosha nije mogao na Midžor, pa ne stigoh ništa ranije da okačim.
Prvo onaj mali Čunguljski, sa vodoskokom:
Pa onda veliki Čunguljski:
I mali Krmoljski ispod onod velikog:
Na većoj slici se bolje vidi, gore desno od vrha vodopada nazire se vrh velikog.
Prva dva videh na Dizajn Zoni, ali ovaj poslednji nisam, mora da si ga kasnije postavio. To je onaj do koga ste se spustili Goša i ti. Sjajno je ispao!
Ti i Goša uopšte niste slikali onaj najbliži ušću Krmoljskog Dola u Javorsku reku jer smo žurili da nas ne uhvati kiša i mrak. A njemu bi možda imalo smisla prišunjati se i odozdo.
Meni je baterija crkla jos kod najveceg, Chunguljskog, ali se malo oporavila do Kurtulskog, taman za sliku-dve. Ali, kao sto je vise nego ocigledno kada se vide ovakve fotke, to sto ja uslikam sa IXUS-om i nije vredno pomena pored vas sa pravim aparatima Recimo imao sam dobar ugao sa jedne stene i kroz grmlje gde se mnogo bolje vidi ovaj gornji vodopad sa Borisove trece slike, Kurtulski, u istom kadru sa ovim Borisovim vodopadom, ali aparat nije uhvatio kako treba, mutno brate
Posle Borisovih slika pitam se dali smo bili na istom mestu i da li da bacim moj Kanon A580 jer je iluzorno uporediti slike, BRAVOOOOOOO Boris ostao sam bez teksta.pozz