http://www.freebiking.org/Najave/Ture/pester.html
Pošto sam ja predstojećeg vikenda poslovno odsutan, u ponedeljak ponovo u gradu, da bih u utorak i sredu bio u Mikuljskom manastiru na slavi, za eventualne dogovore vezano za Pešter ne ostaje nam puno vremena, odnosno vrlo je moguće da pre sledećeg četvrtka nećemo znati ko, kako i s kim (a već u petak dižemo sidro put Sjenice). Vremena za angažovanje minibusa i zezanje sa spiskom ljudi nema, dakle idemo svojim kolima, sa onoliko automobila koliko je potrebno da popakujemo sve ljude.
Kod mene u autu, iz Beograda, slobodna su TRI MESTA, dakle dobijaju ih oni koji mi se prvi jave. Najbolje da mi u narednim danima šaljete SMS poruke (na 064 1159852) da ste zainteresovani (pošto je sva prilika da češće neću biti u dometu nego što hoću), a ja ću pokušati, kada zaokružim spisak za svoj auto, da dojavim Aci ili već nekome da ovamo prenese da su mesta kod mene popunjena. U ovom trenutku, znači, 3. jula predveče, SVA TRI MESTA SU JOŠ UVEK SLOBODNA.
Što se ostalih tiče, tu vam je ova tema da se samostalno međusobno organizujete i popakujete po automobilima - nadam se da vam za to neće biti potrebna moja asistencija

Vidimo se na vrelu Grabovice 10. jula uveče!
P.S. Kao što rekoh u zbirnoj temi o izletima u julu, u najavi imate sve, uključujući i .gpx fajl sa trekovima. Svi koji posedujete GPS-ove nemojte da vas mrzi da iste prebacite u svoje uređaje - opuštenije ćemo i sa više užitka pedalirati, umesto da se tražimo po planini.