bodapro wrote:
uspevam da nakačim samo thumb slike, ne i u originalnoj veličini, odnosno
ne znam odakle da copyram link or. slike
E to je malo komplikovanije kod FotoPic-a,zato ja radije koristim photobucket.com za te svrhe.
Kod FotoPica se ulogujes na my.fotopic.net, zatim biras opciju editovanja kolekcije.
Kada se otvori strana sa thumb-ovima i opcijama ispod (filename,description,bla bla ..) kliknes na samu sliku i tada se otvara popup prozor.
U njemu kliknes na jezicak >info< i tu su dva linka - direktan link na sliku,i takodje link na thumbnail
Za istu radnju na PhotoBucket-u je dovoljno samo kliknuti u polje >img< i kompletan link sa sve onim [img] se sam iskopira na clipboard

Dakle waaay jednostavnije,ali i jednim ogranicenjem,koje generalno vazi za ceo PhotoBucket - najveca rezolucija slike je 800x600
Sasvim dovoljno sa linkovanje slika za forum,cak mozda i prvise za korisnike sporijeg interneta.
bodapro wrote:što se nekog okupljanja tiče, čekaj samo Igore biće nas sigurno još,
ovaj virus se širi polako...

svakako
Za vikend 22-23 septembar je cuvena berba gorzdja u Vrscu.
Ekipa ide svake godine tradicionalno.
Subotu ujtru se krece,stize popodne,prespava nagde,pa u nedelju sa vrscanima zajedno "biciklom u vinograde"
Do podruma,ko voli cugne malo vina,pa nazad ..
Popodne/predvece se vracamo,neko bajsom,neko kolima,a neko vozom Romantika

Odnosno bar je tako bilo prosle godine
Zgoda je to sto u Vrscu ima jedan bent

nas kolega Nenad i njegov kucni
20/26 swb

Pa eto prilike,nadam se,da se upoznamo i isprobamo masine

A i osecam da cemo preobratiti bar 5-6 uspravnih biciklista
bodapro wrote:
ovo 'my first...' pretpostavljate da znači da će verovatno biti i second
komentari?
i treci i treci ! sa 3 tocka!
Bajk ti je extra uradjen! Bas deluje onako,profesionalno

koliko god to Cruzbike kit moze da izgleda

Fino si se dosetio da stisnes zadnu viljusku,pa da ide standardna prednja glava na zadnji tocak,i oprema krajnje fina .. jedino ta plastika na pogonu kvari utisak

Kako je sediste na kraju ispalo ? Vidim da je potpora drvena,a sama ploca ? a "tapacirung" ?
Ako hoces da napravis
Ventisit za male pare,imam kontakt od firme u Sloveniji koja prodaje sirov materijal.
Ja sam narucio i kostala me je rolna 80x200cm 30 eura sa sve cerinom/transportom i porezom.
Saradjuju sa nekom firmom u bg-u,pa kad za njih ide roba,ubace i rolnu.
Ako bi isla individualnim uvozom,bilo bi komplikovanije,i moraju se platiti "spediterske usluge" .. ovako bg firma nije naplatila ni jedan jedini dinar!
Od te rolne se moze napraviti dva jastuka.Ja sam racunao tri,
ali tek kada sam razvukao rolnu video sam da se moze seci samo u jednom pravcu,jer se po drugom kompresuje,te bi se "guzvala" kada bi se sedelo na njoj na bentu.
Izrada je krajnje jednostavna i laka,sece se obicnim ostrim makazama (najbolje one jake krojacke)
a spoji se ili sivenjem sa debljim pecaroskim najlonom,
ili jesnodtavno zip-vezicama,kao sto sam ja uradio.
Nije to profesionalno kao originalni ventisit,ali koliko vest majstor toliko i jastuk lep

Bitno je da svoju svrhu veoma dobro isunjava,a to je ostavnjanje ledja suvim.
Znaci 15 evra po jastuku,a holandjani naplacuju 60-80 za komad
Lezeci pozdrav!
`