biciklom Srbija,Madjarska,Slovenija,Italija,CrnaGor i Srbija

Najave planiranih bajkerskih, planinarskih i ostalih aktivnosti u prirodi

Moderator: Moderatori

Post Reply
rajko55
Freebiker

biciklom Srbija,Madjarska,Slovenija,Italija,CrnaGor i Srbija

Post by rajko55 »

Od 23 Maja 04,55 pa do 16 juna 13,30 smo ja i moj prijatelj obisli biciklama ove drzave plus Vatikan posto je i on drzava.Inace Ruta je bila Pozarevac,Pancevo,Zrenjanin,Becej,Sombor,Backi breg-MADJARSKA,Mohacs, Pecs,Nagykanizsa,Dobri SLOVENIJA Lendava,Celje,Ljubljana,Postojna,Sezana ITALIA Trst,Venecija,Bolonja pa voznja preko Apenina Firenca,Piza, Livorno, Cecina,Civitavecchia,Rim,Napulj pa opet voznja preko Apenina Avelino,Calitri i tu nas stari Italijan skrene na Potencu i vrati ponovo u Apenine i 150 km vise nego sto je trebalo Matera,Altamura i Bari i trajektom preko bare.CRNA GORA bar,Podgorica,Bijelo polje SRBIJA Brodarevo,Nova varos,Zlatibor,Uzice Cacak,Kragujevac i Pozarevac.Bilo je lepo svi postuju bicikliste sem kod nas i u Crno gori.Pozdrav svim biciklistima od Novice i Rajka
Rajko
IRalic
Freebiker

Post by IRalic »

Hej Rajko :)

I sad mi kao treba da ti verujemo,tako,na casnu biciklisticku rec ? :lol:

Di su vam slike ? :)
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)
------------------
http://velomotion.weebly.com

Image
rajko55
Freebiker

Post by rajko55 »

bice slika imam ih preko hiljadu
IRalic
Freebiker

Post by IRalic »

cekamo .. :)
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)
------------------
http://velomotion.weebly.com

Image
rajko55
Freebiker

Re: biciklom Srbija,Madjarska,Slovenija,Italija,CrnaGor i Sr

Post by rajko55 »

rajko55 wrote:Od 23 Maja 04,55 pa do 16 juna 13,30 smo ja i moj prijatelj obisli biciklama ove drzave plus Vatikan posto je i on drzava.Inace Ruta je bila Pozarevac,Pancevo,Zrenjanin,Becej,Sombor,Backi breg-MADJARSKA,Mohacs, Pecs,Nagykanizsa,Dobri SLOVENIJA Lendava,Celje,Ljubljana,Postojna,Sezana ITALIA Trst,Venecija,Bolonja pa voznja preko Apenina Firenca,Piza, Livorno, Cecina,Civitavecchia,Rim,Napulj pa opet voznja preko Apenina Avelino,Calitri i tu nas stari Italijan skrene na Potencu i vrati ponovo u Apenine i 150 km vise nego sto je trebalo Matera,Altamura i Bari i trajektom preko bare.CRNA GORA bar,Podgorica,Bijelo polje SRBIJA Brodarevo,Nova varos,Zlatibor,Uzice Cacak,Kragujevac i Pozarevac.Bilo je lepo svi postuju bicikliste sem kod nas i u Crno gori.Pozdrav svim biciklistima od Novice i Rajka
slike
http://turneja2008.fotopic.net
Rajko
Easst

Post by Easst »

Sjajno, kolko je to kilometara i kolko dnevno ste prelazili? Ja sanjam da idem biciklom do Istanbula preko istocne Srbije, Makedonije i Grcke (umesto preko bugarske)...

tj ne sanjam nego mi je to ambicija, a nocas sam sanjao da sam se pretvorio u jay z-ija i da sam usao u akvaristicku prodavnicu i trazio popust na japanske sarane :shock:
rajko55
Freebiker

Post by rajko55 »

Presli smo 3174 km, u principu od 120 do 170 ali je bilo u Bariju 40 Rimu75 ali i prvog dana 195 izmedju Rima i Napulja 175 bilo je sareno zavisno od planina ali je bilo lepo odgovaram ti teksad jer sam bio na turi Pozarevac-Kladovo-Negotin-Bor-Zagubica-Petrovac-Pozarevac 454 km ali opis i slike za dan dva jer se sa postavljanjem slika bas ne snalazim a da ne dobijem kritiku jer su fotke dokaz. Za one koji vole brda Kladovo-Bor-Zagubica-Petrovac su idealna za voznju brda brda samo tako a pogotovo od Borskog jezera do Petrovca jer je slab saobracaj pa je milina za voznju
pozdrav od Rajka
rajko55
Freebiker

Re: biciklom Srbija,Madjarska,Slovenija,Italija,CrnaGor i Sr

Post by rajko55 »

rajko55 wrote:
rajko55 wrote:Od 23 Maja 04,55 pa do 16 juna 13,30 smo ja i moj prijatelj obisli biciklama ove drzave plus Vatikan posto je i on drzava.Inace Ruta je bila Pozarevac,Pancevo,Zrenjanin,Becej,Sombor,Backi breg-MADJARSKA,Mohacs, Pecs,Nagykanizsa,Dobri SLOVENIJA Lendava,Celje,Ljubljana,Postojna,Sezana ITALIA Trst,Venecija,Bolonja pa voznja preko Apenina Firenca,Piza, Livorno, Cecina,Civitavecchia,Rim,Napulj pa opet voznja preko Apenina Avelino,Calitri i tu nas stari Italijan skrene na Potencu i vrati ponovo u Apenine i 150 km vise nego sto je trebalo Matera,Altamura i Bari i trajektom preko bare.CRNA GORA bar,Podgorica,Bijelo polje SRBIJA Brodarevo,Nova varos,Zlatibor,Uzice Cacak,Kragujevac i Pozarevac.Bilo je lepo svi postuju bicikliste sem kod nas i u Crno gori.Pozdrav svim biciklistima od Novice i Rajka
slike
http://turneja2008.fotopic.net http://rajko55.fotopic.net/c1542042.html
Rajko
Motic
Freebiker

Post by Motic »

Svaka čast. Žao mi je što nisam znao jer bi mi bilo drago da sam bio i ja na ovom putovanju. Ja sam u ponedeljak stigao iz Baošića preko Nikšića, Durmitora, Zlatibora, Kragujevca do Žagubice, a dole sam išao od 24 do 26.6. preko Bosne. Uskoro ću postaviti i slike na sajtu biciklističkog udruženja "Lisac" www.lisac.org.yu.
Željko iz Žagubice
Post Reply