Danas popijem vaspitno popravnu od servisera,jednog od njih,ovlastenog servisa koji odrzavaju bikeove kupljene u Intersportu

.Zvao sam ih da pitam jel potreban nulti servis i do koje granice mogu da budzim i prepravljam sitnice na bikeu da ne bih izgubio pravo na garanciju.Covek rece sve ok,brzinomer,bidon,druga lula,svetla,rogovi...itd,sve se to dodaje na bike bez ikakve frke za garanciju.Onda smo ne znam kako u prici dosli do moje visine i da sam operisao kicmu...Kanonada miki,pa sta ce vama mtb,pa jel znate da je to off road bike,hoce te vi nju voziti van puta,kako to ne pitate kad kupujete bicikle...ja tuc,muc,pa ovaj,pa cek da vam kazem.Kazem,pa ja to procitao na nekom forumu da je najbolji mtb a ne city b.ne pominjuci da je to ovaj i ime

.Kaze on,pus'te vi forume oni pisu svasta,vi ste trebali ovde prvo doci da vam uzmemo visinu i preporucimo sta vam najvise odgovara od bicikle,pogotovu jos ako ste kicmu operisali.Ja se ucutao i manji od makovog zrna.Za vas je samo city bike i nista drugo,mozda cak i 62 cm.Ja ko iz topa,pa probao sam Nakamuru Highlander 62 cm i ne napravih 2 kruga pa se iskrivih ko vrba,a da ne pricam da su ledja pocela da me secaju i sve drugo,vrat,ruke noge.Sve jedno odgovara serviser decidirano,ovde ste prvo trebali doci!!!Tu i zavrsismo razgovor,dodao je jos da kad napravim 150km svratim na besplatan servis.Bio je jako kulturan ne kazem samo mene nije tesko uveriti da sam mozda pogresio,pogotovo jos ako je to nesto u sta se razumem ko Marica u kriv k.Eto mi ga sad,cvrc milojke

.Kako su me danas odmerila 3,4 bikera kad sam vozao po kraju,ono samo sto ne popadase koliko su zamnom vrat iskrivili.Genesis kume

,pa ti vidi.I eto tako...