Ja sam nesto kilav a i mator,bez godina prethodnog kaljenja,prestao sam da vozikam pre 20 god a pre par meseci sam ponovo poceo.Ne znam,mislim da vise nikad necu sici sa bikea i vec me,verovali ili ne,hvata frka za duzu pauzu ne vrtenja do proleca.Danas recimo radim ceo dan,ne pada kisa i grickam nokte sto nisam slobodan pa da istutnjim jedno 60tak km.Mnogo se dobro osecam otkad vozim,2/3 zdr.problema sam ja resio!Ne smem da prestanem da vozim!!!
Opsiran uvod za jedno kratko pitanje.Juce sam zvao par prodavnica da pitam koliko kostaju kucni trenazeri ili adapteri za kucnu voznju i kazu od 150 pa do 450eu.Gledam na netu kako izgledaju i meni ostavljaju utisak lagane spravice koja se da napraviti u nekoj radionici za trecinu cene od pocetne ponudjene po radnjama.1.Dali vam je poznato,postoji li neko kod nas ko ih pravi?
2.Dali neko ima nacrte ili skice za samogradnju?
Znam par varioca iz kraja za koje bi izrada osnovne konstrukcije verovatno bila maciji kasalj.Finese su mi bitne,valjci.
U glavi drzim cak pricu da sam ja svojedobno sa prijateljima ucestvovao u izradi neceg slicnog iz "SAM-a".SAM je casopis iz sredine 80tih koji obicnom coveku kroz sliku i reci priblizava mnoge ozbiljne poslice u kuci i van nje pretvarajuci ih prosto u igrariju

Dakle,ima li ko mozda nacrte,neki ljink?Sledi nagrada