I šta koristite od online, i offline navigacije? (koje programe)
Neka ovo bude tema o Android softveru i začkoljicama

Moderator: Moderatori
Jesam. Ok je ali ne može da učita nove OziExplorer mape jer je OziExplorer tu uveo neku enkripciju.alazovic wrote:Peđa, jesi li probao Androzic?
Ja mislim da tu ipak nešto nije u redu. Ja imam iGo 8.0.0.35389 za Pocket PC (Windows Mobile 6.5 Professional) i kod mene sve te opcije rade savršeno. Grafika je odlična i uopšte nije ružnjikava već je sasvim lepa. Ne znam kako je to rešeno za Android sisteme (mislim na korisničko okruženje) ali je definitivno da to mora da radi kako treba. Pogledaj ti to malo bolje kako si i šta si instalirao. Možda da pokušaš neki drugi paket da staviš.Da li je to kod iGo normalno da nemožeš kada se pojavi karta sa određenom rutom da je pomeraš prstom ni bilo kako ili je to kod mene neka nekompatibilnost? Malo se to čudno ponaša, a i grafika mi je nešto kilava (rezolucija 800x480, ali je prilično ružnjikavo i još crno belo kog glavne karte, ali kada se bira destinacija onda je u boji)
Da testirao sam ga u sobi, ili na poslu bez uključenog gps-a, pa je onda mapa crno bela, i ružnjikava, a zumiranje sam provalioZoranV wrote:Ja mislim da tu ipak nešto nije u redu. Ja imam iGo 8.0.0.35389 za Pocket PC (Windows Mobile 6.5 Professional) i kod mene sve te opcije rade savršeno. Grafika je odlična i uopšte nije ružnjikava već je sasvim lepa. Ne znam kako je to rešeno za Android sisteme (mislim na korisničko okruženje) ali je definitivno da to mora da radi kako treba. Pogledaj ti to malo bolje kako si i šta si instalirao. Možda da pokušaš neki drugi paket da staviš.Da li je to kod iGo normalno da nemožeš kada se pojavi karta sa određenom rutom da je pomeraš prstom ni bilo kako ili je to kod mene neka nekompatibilnost? Malo se to čudno ponaša, a i grafika mi je nešto kilava (rezolucija 800x480, ali je prilično ružnjikavo i još crno belo kog glavne karte, ali kada se bira destinacija onda je u boji)
Buca
Aha, možda je ta verzija tako napravljena da radi, kod mene je sve isto bez obzira da li je uključen GPS ili nije. Dobro je da si sve provalio, meni je taj iGO sasvim OK program za drumsku navigaciju, nekako mi za te stvari (navigacija po putevima)više odgovara nego SCG route.Da testirao sam ga u sobi, ili na poslu bez uključenog gps-a, pa je onda mapa crno bela, i ružnjikava, a zumiranje sam provalio
Skinuo sam OruxMaps desktop aplikaciju za konertovanje, ali pomozi mi oko kombinacije datuma i projekcija (imam kalibrisane vojne mape u Oziju) - baš se nerazumem puno u te oznakebarda wrote: Da li mogu da mu stavim (mada sam baš probao pa neće) mape koje koristim u Oziju (.jpg i .map fajl) i one iz Google Eartha (.kmz), ali neće da ih učita kao offline - kako se spremaju mape za njega?