kakvo je vreme, vrlo lako se mozemo naci u aqua parku i na fruskoj goriPolar wrote:U nedelju sam više za bike,nego za aqua park.
Fruška Gora - upoznaj i uživaj - freebiking (bez bicikla :)
Moderator: Moderatori
Re: Fruška Gora - upoznaj i uživaj - freebiking (bez bicikla
Igore, Goran i ja bismo vam se pridružili u nedelju.. Kakva je organizacija za nedelju?
Plan je da u nedelje se nađemo kod spomenika na Vencu oko 9:30h...
Mada sve više razmišljam da, zbog slabog interesovanja za subotu, a i vrha plavnog talasa (neće biti moguće brčkanje, kupanje i sl.), kao i kiše koja će natopiti staze (pogotovo ove kod strmih spuštanja) sve otkažem za juli...
Mada sve više razmišljam da, zbog slabog interesovanja za subotu, a i vrha plavnog talasa (neće biti moguće brčkanje, kupanje i sl.), kao i kiše koja će natopiti staze (pogotovo ove kod strmih spuštanja) sve otkažem za juli...
Ja sam planirao da dodjem u nedelju ukoliko se ne otkaze tura. Mogli bi i neku rezervnu varijantu voznje sa laksim spustom ?
Sigurno je da cu u subotu posle posla krenuti ka NS sa bajkom. Takodje je sigurno da cu se u nedelju vozati po fruskoj gori pa posle voznje nazad za becej.
Laksi spust = povuci jace kocnicu
Laksi spust = povuci jace kocnicu
Barda i ako odkažeš,nije strašno.Nadoknadićemo to drugom prilikom,kada vremenski uslovi budu bolji.
Barda, javi do petka šta si odlučio, da se organizujem za vikend, ako nema vožnje po FG.
Evo konačno.
Zbog slabog interesovanja za rafting (možda zbog cene), druženje na vikendici i roštilj pomeramo kada budemo čekali Rajka u julu, a sada organizujem vožnju u nedelju od spomenika na Vencu u 9:30h START!
Proći ćemo celom trasom, ona DH trka je pomerena za 22-23 jun - verovatno zbog terena
Zbog slabog interesovanja za rafting (možda zbog cene), druženje na vikendici i roštilj pomeramo kada budemo čekali Rajka u julu, a sada organizujem vožnju u nedelju od spomenika na Vencu u 9:30h START!
Proći ćemo celom trasom, ona DH trka je pomerena za 22-23 jun - verovatno zbog terena
E, da, mogli bi i da obnovimo multikeš kod vodopada koji već duže vremene nije aktivan - i da proverimo ovaj u pećini od prošle godine
http://adventures.garmin.com/en-US/by/b ... /#overview
Malo će se samo menjati trasa uspona od Rakovca
http://adventures.garmin.com/en-US/by/b ... /#overview
Malo će se samo menjati trasa uspona od Rakovca
Vidimo se u nedelju
Vidimo se na startnom mestu