Где да нађем карту Македоније и Грчке?
Moderator: Moderatori
-
Где да нађем карту Македоније и Грчке?
Где да нађем карту Македоније и Грчке и да ли ми могу помоћи за вожњу бициклом?
Re: Где да нађем карту Македоније и Грчке?
Evo ovo ukoliko moze da ti nesto pomogne:
http://www.viamichelin.co.uk to je za neko planiranje puta od kuce, moze da se odstampa ruta sa sve instrukcijama skretanja i kilometrazom.
A ja sam skoro kupio auto kartu na OMV i mislim da sam je platio oko 300 dinara u razmeri 1:880000. Vidi se grcka, makedonija albanija i zapadna obala turske. To su klasicne auto karte, neznam da li moze da se nadje neka sa boljom razmerom.
Pozdrav
http://www.viamichelin.co.uk to je za neko planiranje puta od kuce, moze da se odstampa ruta sa sve instrukcijama skretanja i kilometrazom.
A ja sam skoro kupio auto kartu na OMV i mislim da sam je platio oko 300 dinara u razmeri 1:880000. Vidi se grcka, makedonija albanija i zapadna obala turske. To su klasicne auto karte, neznam da li moze da se nadje neka sa boljom razmerom.
Pozdrav
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Imaš Makedoniju, malo severne Grčke i još ponešto na http://www.topomaps.eu/europe/

There lie the woods of Lothlórien!...There are no trees like the trees of that land.
For in the autumn their leaves fall not, but turn to gold...
Kad hoću da skinem sa ovog sajta Ozijeve fajlove (.map) ne mogu nego mi se otvori novi prozor sa tekstualnom datotekom... jel zna neko rešenje ?
Desni klik, save target as npr?
Uspeo sam ali u exploreru... u firefox 2 nema ta opcija 

Hmm.. pogledaj opet - ne mora da se pise isto - nego npr Save link as...
probao sam to i mislim da nije isto.... sačuvami taj fajl u pdf formatu 

Nesto ne radis kako treba - upravo sam isprobao kod mene - radi ko sat.
-
- Freebiker
Kad u FFXu right kliknes na "Save link as .." i otvori se prozor gde treba da izaberes gde ce da bude sacuvan,
pored upisivsanja/menjanja imena pod kojim ce biti sacuvan,mozes da biras i u vidu kog fajla ce da bude sacuvan.
U mom slucaju nudi dve opcije, "as text file" odnosno .txt ili "all files" gde ga sacuva sa originalnom ekstenzijom .map
Isto tako je i u iExploreru :]
pozzzz
pored upisivsanja/menjanja imena pod kojim ce biti sacuvan,mozes da biras i u vidu kog fajla ce da bude sacuvan.
U mom slucaju nudi dve opcije, "as text file" odnosno .txt ili "all files" gde ga sacuva sa originalnom ekstenzijom .map
Isto tako je i u iExploreru :]
pozzzz
znachi u tome je fora... hvala 

Ja sam cini mi se bio uradio kao as text file - i sacuvao je sa original extenzijom... mada ja sam na MacOS-u.
-
хвала пуно