Hvala prijatelji,puno!Ja vec imam jeftini polar vipprer sa opremom deore lx i xt pa sam hteo da uzmem neki solidan ram,a da ovaj ostavim da napakujem za klinca 11god.Inace pratim berzu stalno,i moj oglas ide tamo,da li neko zna kakvi su kelly"s ramovi,i kakva im je cena gledam neka novosadska firma ih prodaje. www.neobike.co.yu
Inace i ja sam za 40 evra hteo da uzmem taj Gt avalanche od Bobana iz Shapca,pa je taj ram sada zavrsio u Pancevu,i decko mi ga je ponudio i poslao dosta slika na kojima se vidi da je ram veoma veoma izguljen.Ako zelite mogu vam poslati slike.Ja razmisljam da ga uzmem,pa da ga nekako ofarbam,na najostecenijim mestima,odgovara mi i velicina i boja,samo sada je druga cena:Trazi 60 evra.Pozdrav,ako nesro iskrsne javite mi.Dragan elendil@verat.net
Kelly"s ramovi
Moderator: Moderatori
- Istar Genome
Kelly"s ramovi
Nema mesta gde mozete traziti um
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.
Nisu iz Madjarske, mada ih i tamo ima, origin im je USA
HEAD OFFICE [USA] Cycle Source Group, LLC
445 Country Road 101 Unit E.
Yaphank, NY 11980, USA
A da nisu nikako u rangu Polara, evo dokaza:
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... =1&class=1
Bajsevi su i na slici cool, al u prirodi...
Svojevremeno sam hteo da pazarim njihov ram, al je prevagnuo SCOTT i MERIDA...
HEAD OFFICE [USA] Cycle Source Group, LLC
445 Country Road 101 Unit E.
Yaphank, NY 11980, USA
A da nisu nikako u rangu Polara, evo dokaza:
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... =1&class=1
Bajsevi su i na slici cool, al u prirodi...
Svojevremeno sam hteo da pazarim njihov ram, al je prevagnuo SCOTT i MERIDA...

MTB-VRH brate!!!
Kelly's je brend slovacke firme "Mama" s.r.o., bicikli se sklapaju u Slovackoj, a ramovi i ostalo dolazi sa Dalekog istoka i belog sveta, nesto kao nas Polar.
Bicikli su vrlo dobrog kvaliteta i imaju neke vrlo skupe modele, ali tu ne mozes da ocekujes vrhunske karakteristike rama u smislu tezine i performansi kao kod velikih igraca (Cannondale, Scott, Trek, Specialized, Giant, itd...)
Pozdrav,
Bicikli su vrlo dobrog kvaliteta i imaju neke vrlo skupe modele, ali tu ne mozes da ocekujes vrhunske karakteristike rama u smislu tezine i performansi kao kod velikih igraca (Cannondale, Scott, Trek, Specialized, Giant, itd...)
Pozdrav,
Niz iriski bez kocenja!
- Istar Genome
GT
Gt je ipak za skromnih 55 evra zavrsio kod mene i sada je na repariranju,kod jednog iskusnog Majstora za te stvari,javicu kada bude gorovo i napakujem bicikl kako je ispalo.Pozz
Nema mesta gde mozete traziti um
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.